Opslagruimte huren Assen

Goed bereikbaar
Scherpe huurtarieven
Laden & lossen voor de box
Voor je complete inboedel

Opslagruimte Assen

Woon je in Assen en ben je op zoek naar extra opbergruimte? Dan biedt een externe opslagruimte uitkomst. Een externe opslagruimte geeft je de mogelijkheid om je inboedel tijdelijk te stallen, een extra ruimte om je hobby uit te oefenen of je wagenpark veilig te stallen. Laarman Opslag zit gevestigd in Wildervank aan de N33 op nog geen half uur rijden van Assen. Door onze ideale ligging vlak aan de N33 zijn we de ideale opslaglocatie voor mensen uit Assen en omgeving. Onze beveiligde opslagruimtes zijn 24 uur per 7 dagen in de week bereikbaar.

BEKIJKEN
Foto van 2 ouderen en een kind met verhuisdozen
Gang met opslagunits
Opslagruimte voor elk gewenste periode

Tijdelijke opslagruimte huren nabij Assen

Zit je midden in een verhuizing en zoek je tijdelijke opslag voor je inboedel? Voor tijdelijk opslagruimte in Assen en omgeving ben je bij Laarman Opslag aan het juiste adres. Laarman Opslag heeft opslagruimtes in veel verschillende formaten geschikt voor het tijdelijk opslaan van je inboedel. Doordat je inboedel is opgeslagen in een beveiligde opslag, hoef je hier geen zorgen meer over te maken en kan je met een gerust hart verhuizen.

BEKIJKEN
Staat uw gewenste ruimte er niet bij?  Geen probleem! Neem contact met ons op en wij bieden een oplossing op maat
Contact opnemen
Opslagruimte in verschillende formaten

Verschillende formaten opslagruimte te huur

Wanneer net te veel spullen hebt om in huis op te bergen, maar niet zoveel om direct een grote opslagruimte te huren, is een kleine opslagbox van 6m² of 9m² ruim. In deze compacte boxen kan je voldoende huisraad kwijt en je wagenpark stallen. Naast opslagbox zijn deze opslagboxen ook ideaal om te gebruiken als werk- of hobbyruimte. Wanneer je onvoldoende ruimte in huis hebt om je hobby uit te kunnen oefenen, is een compacte box van 6m² of 9m² de ideale oplossing.

Ook voor diegene die op zoek is naar meer opslagruimte in de omgeving van Groningen zijn de opslagruimtes van Laarman Opslag ideaal. Met opslagruimtes van 14m², 40m² en maar liefst 80m³ kan je makkelijke je complete inboedel in kwijt. Ideaal wanneer je tijdelijke opslagruimte zoekt voor een verbouwing of verhuizing. Maar ook meer dan geschikt voor het stallen van je caravan of klassieke auto.

BEKIJKEN
Foto van 2 ouderen en een kind met verhuisdozen
Hond in verhuisdoos
Opslagruimte huren bij Laarman Opslag

Opslagruimte huren in Assen doe je bij Laarman Opslag

Wil jij een opslagruimte huren op rijafstand van de stad Groningen? Laarman Opslag heeft een aanbod van verschillende soorten opslagruimte geschikt voor particulieren en bedrijven. De beveiligde opslagruimtes zijn voorzien van een eigen ingang met een eigen toegangscode en 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Laarman Opslag ligt dicht bij de N33 en daar goed aan te rijden vanaf Groningen. In een half uur heb jij je overtollig inboedel veilig opgeslagen in één van onze opslagboxen.

BEKIJKEN
DEZE MENSEN GINGEN U VOOR

Onze klanten aan het woord

Laarman opslag 2023