Opslagruimte huren in Groningen

Goed bereikbaar
Scherpe huurtarieven
Laden & lossen voor de box
Voor je complete inboedel

Opslagruimte Groningen

Wie in de stad Groningen woont heeft niet altijd voldoende ruimte om zijn of haar spullen kwijt te kunnen. Hiervoor wordt er vaak gebruik gemaakt van opslagruimte in Groningen of omgeving. Ben jij ook opzoek naar een opslagruimte in Groningen of omgeving waar jij (tijdelijk) je inboedel, wagenpark of hobbyspullen kwijt kunt? Op een half uur rijden van de stad Groningen zit in Wildervank Laarman Opslag gevestigd. Gelegen vlak aan de N33 is Laarman Opslag ideaal bereikbaar. Bij Laarman Opslag hebben we opslagruimtes in verschillende formaten. Onze beveiligde opslagruimtes zijn 24 uur per dag bereikbaar.
Foto van 2 ouderen en een kind met verhuisdozen
Gang met opslagunits
Ook geschikt als hobby- en werkruimte

Kleine opslagbox huren nabij Groningen

Wanneer net te veel spullen hebt om in huis op te bergen, maar niet zoveel om direct een grote opslagruimte te huren, is een kleine opslagbox van 6m² of 9m² ruim. In deze compacte boxen kan je voldoende huisraad kwijt en je wagenpark stallen. Naast opslagbox zijn deze opslagboxen ook ideaal om te gebruiken als werk- of hobbyruimte. Wanneer je onvoldoende ruimte in huis hebt om je hobby uit te kunnen oefenen, is een compacte box van 6m² of 9m² de ideale oplossing.

BEKIJKEN
Staat uw gewenste ruimte er niet bij?  Geen probleem! Neem contact met ons op en wij bieden een oplossing op maat
Contact opnemen
Opslagboxen in verschillende formaten

Grote opslagruimte huren in de buurt van Groningen

Ook voor diegene die op zoek is naar meer opslagruimte in de omgeving van Groningen zijn de opslagruimtes van Laarman Opslag ideaal. Met opslagruimtes van 14m², 40m² en maar liefst 80m³ kan je makkelijke je complete inboedel in kwijt. Ideaal wanneer je tijdelijke opslagruimte zoekt voor een verbouwing of verhuizing. Maar ook meer dan geschikt voor het stallen van je caravan of klassieke auto.

Hobbyhok huren - Laarman Opslag
Hond in verhuisdoos
Opslagruimte huren bij Laarman Opslag

Opslagruimte huren in Groningen doe je bij Laarman Opslag

Wil jij een opslagruimte huren op rijafstand van de stad Groningen? Laarman Opslag heeft een aanbod van verschillende soorten opslagruimte geschikt voor particulieren en bedrijven. De beveiligde opslagruimtes zijn voorzien van een eigen ingang met een eigen toegangscode en 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Laarman Opslag ligt dicht bij de N33 en daar goed aan te rijden vanaf Groningen. In een half uur heb jij je overtollig inboedel veilig opgeslagen in één van onze opslagboxen.

Het huren van een opslagruimte bij Laarman Opslag is ook nog eens erg voordelig. Zo huur je al vanaf 60 euro per maand een geïsoleerde opslagruimte van 6m². Liever een grotere opslagbox huren? Wij hebben meerdere opslagruimtes in verschillende formaten beschikbaar. Naast een opslagruimte van 6m² kan je bij ons ook terecht voor opslagboxen van 9, 14, 40 en zelfs 80m² voordelig huren. De voordeligste optie is de ongeïsoleerde opslagruimte van 14m². Hiervoor betaal je nog geen 5,40 euro per m2 per maand. Wacht niet te lang wat op is op. 

DEZE MENSEN GINGEN U VOOR

Onze klanten aan het woord

Laarman opslag 2023