Laarman Opslag

CONTACT OPNEMEN
Goed bereikbaar
Scherpe huurtarieven
Laden & lossen voor de box
Welkom bij Laarman Opslag!

Over ons

 
Bij Laarman Opslag begrijpen we dat het vinden van de juiste opslagruimte voor uw goederen en producten van essentieel belang is. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke opslag tijdens een verhuizing, seizoensgebonden opslag voor uw bedrijf of een veilige plek om waardevolle spullen op te slaan, wij staan klaar om u te helpen.  

Daarom bieden wij u de perfecte combinatie van een goede bereikbaarheid en optimale service, zodat u met een gerust hart uw spullen bij ons kunt opslaan. 

Laarman Opslag is gevestigd op een strategische locatie langs de N33, waardoor wij uitstekend bereikbaar zijn. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto, vrachtwagen en openbaar vervoer. Daarnaast beschikken we over ruime parkeergelegenheid zodat u altijd dicht bij uw opgeslagen goederen kunt parkeren. 

Neem contact op
Foto van 2 ouderen en een kind met verhuisdozen
Gang met opslagunits
Laarman Opslag

Opslag voor verschillende doeleinden

Onze opslagruimtes zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals de opslag van archieven, meubels, apparatuur, voorraad en nog veel meer. De opslagruimtes zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Alle opslagruimtes zijn geïsoleerd, met uitzondering van de garageboxen. Wel zijn deze garageboxen wind- en waterdicht. 

Laarman Opslag is de ideale opslagoplossing voor particulieren en bedrijven. Wij bieden flexibele huurperiodes en scherpe tarieven, zodat u nooit te veel betaalt voor uw opslagruimte. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, snelle service en veilige opslag van hun goederen.  

Kortom, bij Laarman Opslag kunt u terecht voor betrouwbare opslag van uw goederen en producten, met een goede bereikbaarheid en optimale service. Of het nu gaat om korte termijn opslag of langdurige opslagoplossingen, Richard Laarman staat voor u klaar. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een rondleiding. Wij helpen u graag verder! 

Bekijk de mogelijkheden
Staat uw gewenste ruimte er niet bij?  Geen probleem! Neem contact met ons op en wij bieden een oplossing op maat
Contact opnemen
DEZE MENSEN GINGEN U VOOR

Onze klanten aan het woord

Laarman opslag 2023